Diensten

Hieronder kunt u alle details vinden van het serviceabonnement voor uw CV ketel. Heeft u op dit moment een storing maar geen abonnement? Ook dan kunt u bellen naar 0800 – 1950

Diensten

Service nodig voor andere verwarmings- en ventilatiesystemen?

*Voor deze service word per gemaakte afspraak €10,00 inclusief btw in rekening gebracht.  Bekijk ook onze overige tarieven

Unieke service
Storingen

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben wij een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is, en waarbij u direct contact krijgt met de dienstdoende monteur. De monteur is binnen 2 uur aanwezig.

Niets is zo vervelend als vrij te moeten nemen van uw werk, omdat er een monteur komt om het jaarlijkse onderhoud uit te voeren. CV Service MAST is het enige bedrijf in Deventer en omgeving dat de mogelijkheid biedt om ook NA 16:30 het onderhoud of een reparatie uit te laten voeren.

Vervanging

U heeft een oude cv ketel of ander toestel en deze geeft plotseling de geest of de reparatie kosten worden te hoog. Geen zorgen! CV Service MAST zorgt dat u binnen 24 uur een nieuw toestel heeft, uiteraard met gedegen advies en vakkundige plaatsing.

Huren

U moet een nieuwe cv ketel, maar het komt financieel erg ongelukkig uit, CV Service Mast bied u de mogelijkheid tot het huren van een cv ketel. Het huren van een cv ketel kan al vanaf €24,95 per maand en is inclusief onderhoud, storingen en reparaties gedurende de hele looptijd.